LÉGY TE IS RÉSZESE MINDEN HÉTVÉGÉN
GYŐR LEGNAGYOBB HÁZIBULIJÁNAK!

Szolgáltatások

Szervezz egy felejthetetlen bulit a Mamma Mia-ban! Lánybúcsú, Legénybúcsú, születésnap vagy privát party esetleg céges rendezvény? Nálunk bármi lehetséges! Rendezd meg álmaid buliját velünk!

Lánybúcsú
Megvolt a lánykérés és egyre jobban közeledik a nagy nap. Az esküvőszervezés rengeteg időt és energiát vesz igénybe. Engedjétek ki a gőzt, élvezzétek egymás társaságát és bulizzatok egy hatalmasat a csajokkal még az esküvő előtt! Segítségképpen összeállítottunk számotokra egy LÁNYBÚCSÚ csomagot, hogy megkönnyítsük a szervezés részleteit! Két lehetőség közül is választhattok, természetesen egyéni kérésre megoldhatóak a változtatások.

Legénybúcsú
Vészesen közeleg az esküvő napja és jól esne egy kis stresszoldás a haverokkal? Szervezzétek a LEGÉNYBÚCSÚT nálunk! Két csomagot biztosítunk, amelyek közül kiválaszthatjátok a számotokra legszimpatikusabbat. Ugorjatok fejest egy igazán emlékezetes éjszakába. Érezzétek jól magatokat kötöttségek nélkül!

Születésnap
A nap, ami csak rólad szól, hívd össze a csapatot és ünnepeld meg nálunk a születésnapodat! Kérjétek különleges PARTY BUCKET csomagunkat, ha egy igazán ütős estére vágytok! Itt a nagy lehetőség, hogy megvalósítsad álmaid patyját! Legyen ez az este csak a Tiéd!

Privát rendezvény
Ha nagyszabású eseményt szeretnél szervezni, a Mamma Mia ez esetben is rendelkezésedre áll! Nagyobb létszám esetén vedd fel velünk telefonon vagy e-mailben a kapcsolatot, hogy a részletekről pontos információt kapjunk és adjunk. Céges rendezvény, csapatépítő, zártkörű esemény, nálunk semmi sem lehetetlen!

Csatlakozzértesülj közelgő eseményeinkről, akcióinkról és légy részese nyereményjátékainknak